Mediation

Home Home Mediation

Aelan Mediation: samen lossen we het op!

Snel…

Heeft u een geschil dat u snel opgelost wilt zien? Mediation maakt het mogelijk. Onder begeleiding van een mediator van Aelan Mediation kunt u er binnen enkele weken ‘uit’ zijn. Twee tot vier bijeenkomsten zijn in de meeste gevallen voldoende. Doorgaans in Utrecht, desgewenst elders.

Goedkoop…

Mediation is gewoonlijk veel goedkoper dan een procedure bij de rechter. Samen betaalt u de mediator en dus niet elk een eigen advocaat. Bovendien, u voorkomt een lange en daarmee kostbare procedure bij de rechter.

Beter…

Niet de standpunten, de regels of het bewijs bepalen de uitkomst: het gaat om u en uw belangen! Mediation brengt oplossingen, die rekening houden met de belangen van partijen over en weer (win-win!). Mediation biedt de uitkomst waar ú voor kiest. De oplossing is zo niet alleen kwalitatief beter maar wordt ook veel beter nageleefd dan een uitspraak van de rechter.

aelan-mensenIn sommige situaties blijft u aan elkaar verbonden. Als u als partners uit elkaar gaat, kan het zijn dat u als ouders aan elkaar verbonden blijft. Of, u zit met elkaar in een samenwerkingsverband en wilt eigenlijk met elkaar verder. Strijd voor de rechter escaleert, mediation werkt aan communicatie en, waar gewenst, de onderlinge verstandhouding.

Mr. Henstra is al sinds 2007 Mfn-registermediator (sinds 2010 gecertificeerd NMI-mediator) en heeft sindsdien een uitgebreide ervaring opgebouwd in mediations.